Guusje Kaayk

ISH / Dadara

Terschellings Oerol Festival 2014

 

ISH ism Dadara
Like 4 real

Met dans, beeldende kunst, muziek en spel nemen ISH en Dadara je mee naar je persoonlijke ‘Spiritual Path to Enlikement’.De juiste hoek voor je selfie, onderweg een snelle statusupdate (“Zo drankjes drinken met de girls #zinin #weekend”) en een like voor die nieuwe band. We zijn een groot deel van onze tijd bezig met het vormen van onze online identiteit. Maar in hoeverre is deze identiteit echt? En van wie is die online identiteit? Van jou, of van de bedrijven die de virtuele openbare ruimte runnen?

Zijn we verslaafd aan onze 15 “Megabytes of Fame”? En beseffen we nog de échte waarde van het leuk vinden? Vonden we elkaars gedachten, werk en bezigheden niet al leuk voordat social media bestonden?

LIKE 4 REAL is een dansvoorstelling van het Amsterdamse gezelschap ISH in samenwerking met autonoom kunstenaar Dadara. Met dans, beeldende kunst, muziek en spel nemen ISH en Dadara je mee naar je persoonlijke ‘Spiritual Path to Enlikement’.

Regie en concept: Marco Gerris, concept en decor: Daniel Rozenberg, Cast: Martin Barnes, Shailesh Bohoran, Sergio Hasselbaink, Thomas Krikken, Carl Refos, Terence Scheurs, Tekst: Dunya Khayame, Muziek: Rik Ronner, Lichtontwerp: Mike den Ottolander, Productie: Lis Borrel, Lichttechniek: Mike Kersten en Bart Vlot